Logo Martijn Meijer
Logo Martijn Meijer

Over Martijn Meijer

Biografie

04-12-2018
Mijn naam is Martijn Meijer. Ik ben geboren in Deurne op 22 april 1997. Als klein jongetje had ik al veel plezier in hard rennen en hard fietsen. Mijn zus ging op atletiek bij de Lopersgroep Deurne… Lees meer

Per 1 april 2018 heb ik een mooie stap kunnen zetten in mijn progressie als atleet. Met ingang van die datum ben ik een sponsorovereenkomst aangegaan met DSD-business Internet.

 

Hierdoor wordt het voor mij als studerend atleet een beetje makkelijker gemaakt.

 

Progressie

Wanneer je als atleet steeds meer progressie boekt komen er vanzelf meer kosten kijken bij de sport die je uitoefent. Ik ben meer gaan trainen, wedstrijden zijn door het hele land en soms ook in het buitenland, ik moet verder reizen voor mijn trainingen en de kosten voor trainingsstages die op dit niveau nodig zijn komen er extra bij.

 

Tijd voor een baan naast studeren werd steeds ingewikkelder naarmate trainingsuren toenamen en ik toch mijn studie verder wilde volgen.
Dit is dan ook de reden geweest voor mij om op zoek te gaan naar een sponsor. Uiteindelijk ben ik in die zoektocht uit gekomen bij DSD Business Internet. Zij waren al sponsor van de AV-LGD en sponsoren daarnaast een aantal individuele Deurnese atleten. Zij helpen mij daarmee bij het realiseren van mijn doelen en dromen.