Logo Martijn Meijer
Logo Martijn Meijer

Over Martijn Meijer

Biografie

04-12-2018
Mijn naam is Martijn Meijer. Ik ben geboren in Deurne op 22 april 1997. Als klein jongetje had ik al veel plezier in hard rennen en hard fietsen. Mijn zus ging op atletiek bij de Lopersgroep Deurne… Lees meer

Nieuws

Het zomerseizoen van 2019 begon voor mij met een aantal wedstrijden om de in de winter nieuw aangeleerde pasritmes in de praktijk te brengen. Deze periode was kort vanwege mijn stage naar Kenia in de eerste wintermaanden.

Op 14 april stond mijn eerste wedstrijd op de planning. Ondanks frisse omstandigheden toch een zeer succesvol resultaat... 

Voorafgaand aan het zomerseizoen 2018 liep ik tegen een knieblessure op. Gelukkig was ik hiervan hersteld rond de jaarwisseling zodat er voldoende tijd was om de trainingen weer op te pakken.

Behalve mijn carrière als atleet vind ik het ook fantastisch om de kennis en ervaring die ik op gedaan heb te delen met jonge atleten. 

Naast mijn sportcarrière volg ik ook een fulltime studie fysiotherapie. Inmiddels zit ik in mijn 3e studie jaar. Het eerste semester van dit studiejaar bestond uit een stage.

Per 1 april 2018 heb ik een mooie stap kunnen zetten in mijn progressie als atleet. Met ingang van die datum ben ik sponsorovereenkomst aangegaan met DSD-business internet.